Veckor som går.

Det är ju redan onsdag. Livet händer fort. Och tur är väl det, för då närmar vi oss vintersolståndet med rekordfart.

I morse när jag körde C till skolan med lastcykeln kände jag hur jag vaknade någonstans på Kronbacksvägen.

Det är några saker som hände förra veckan som jag vill minnas: Efter mitt inlägg i talarstolen på kommunfullmäktige fick jag beröm för att det var bra. Dagen efter höll jag en presentation för några kollegor och då fick jag också positiv feedback. Det känns så fint just nu. Jag befinner mig i en period då jag kommer till min rätt i yrkeslivet. Det beror både på min egen utveckling och att organisationen där jag jobbar är bejakande och tar vara på oss som finns här.

Ibland tänker jag att jag måste välja mellan politiken och min anställning. Det skulle vara svårt. Igår klagade jag förvisso över att jag kände mig stressad över en uppgift, men i grunden är mitt jobb just nu inspirerande, roligt och meningsfullt. Och jag har lön.

Vår dotter har varit sjuk i två omgångar senaste veckorna. Jag skrev ju att hon haft magsjuka med feber. Efter att hon varit frisk en vecka kom samma sak tillbaka igen. Vi tyckte det var mystiskt och kontaktade vården. Det är bra med vården. De är på hugget och tar hand om C. Hon har en historik som gör att en del saker behöver kollas upp ytterligare och det är noga att utesluta att det är något värre än det behöver vara. Därför pusslade jag och Nicklas ihop slutet av förra veckan för att C skulle kunna gå på olika läkarbesök och ta prover.

Proverna visade ingenting. Det var nog bara ett virus ändå. Det känns skönt. Nu är dottern frisk, mår bra och är i skolan igen.

Kommentarer