Det är helt enkelt livet.

Tvättmaskinen hettar upp sängkläderna till 90 grader och diskmaskinen rengör porslinet med 70-gradigt vatten. I torsdags kväll fick Charlie också magsjuka. Jag tog hand om henne på natten. Hon fick en sån aggressiv version av magsjukan i den tunna barnakroppen. Jag led med henne, det var skönt när kräkningarna äntligen upphörde.
På fredagen steg jag upp och for till jobbet och var där till lunch, sen handlade jag proviant åt familjen, blåbärssoppa, nyponsoppa och sånt. Sen skötte jag övriga uppgifter hemifrån resten av dagen.

Båda barnen har hämtat sig snabbt från magsjukan sett till allmäntillståndet. Igår åt Charlie helt normalt, till och med lördagsgodis. Men idag när det redan gått 48 timmar sen senaste kräkningen kräktes hon igen. Vi får helt enkelt ta det här.

Nedan: illustration om hur jag känner inför risken att drabbas en andra gång:

Kommentarer