Livet återvänder.

Efter magsjukan hade jag dålig aptit ungefär en vecka. Det gör inget, jag hade grundat för den situationen genom att äta rikligt med brieost under månaderna innan.

Men igår kom livet tillbaka. Nicklas åkte på rollspelskväll. Jag var själv med barnen och direkt efter middagen hände något i mig: jag kastade mig djuriskt över skafferilådan som innehåller godsaker och började äta helgens oätna chips direkt ur påsen. Barn är ju överlevare, så Charlie frågade genast om hon fick marshmallows (eller som hon säger, masimellows), vilket jag gav efter för utan att tveka.

Och Love... Love var så snabb. På något vis hade han pejlat in, troligen vid ett tidigare tillfälle, att det står en öppen sockerskål med råsockerbitar i lådan och när jag drog upp den var han framme snabb som ett spöke, rev upp två sockerbitar med sin knubbiga hand och stoppade in dem i munnen. Sen var han borta lika fort.

Under kvällen var Love mycket intensiv och bajsnödig. När Nicklas kom hem vid 22.30 sov hälften av barnen. (C var lagd men vaken, intet nytt där.) Och jag och N hade en kompensatorisk myskväll i soffan med fånig teveserie, ännu fler chips och själslig kontakt. Oh så härligt.

Kommentarer