Min födelsedag och annat.

Hej!
Jag har fyllt år. I fredags blev jag 39. Efter jobbet kom familjen på middag. Nicklas hade gjort kreolska fiskpaket. Familjen gav mig rött vin och glitterpennor, guldpapper, en uppfinning, vackra ord och fina minnen. Jag blev så glad.

Nicklas gav mig även en oerhörd mössa.

Jag och Charlie hade varit och pekat ut smarriga godsaker på Lilla skafferiet innan vi kom hem. Det blev cheesecake med mango och nån slags fyllda sockerbullar. Dessa fikade vi efter maten.

På lördagen var det meningen att jag och Nicklas skulle gå ut och äta på tu man hand, men Love blev sjuk så vi sköt det på framtiden. Nicklas stannade hemma med honom medan jag och Charlie åkte på skaparmässa på Kulturens hus tillsammans med mina föräldrar. Där fick vi testa att skapa med 3D-penna, spela VR-spel och göra film med greenscreen. Charlie gjord ett klipp där hon står i en vacker skog och klappar en enhörning. Det var jättekul.

Jag fick också prata med en cosplayare som byggt sin egen robotdräkt och några forskare från LTU som gjorde apparater som ska åka till Mars. Det sistnämnda var upphetsande för mig. Två mindre ansenliga grunkor skulle samla vattenånga respektive mäta strålningen på Mars. Sen visade de även en stor rover som skulle åka omkring och ta prover för att undersöka om det finns liv på Mars.
Eftersom strålningen är så hög på Mars så finns det livet i så fall under marken, sa forskarna. Sen orkade Charlie inte lyssna mer på det, så jag vet inte hur rovern ska ta sig ner under jord.

Kommentarer