Detta har hänt.

Hallå!
Det har ju hänt saker och jag har inte skrivit om dem. Bland annat har jag gått på bokklubb, varit på årsstämma för MP Norrbotten och åkt skridskor på isvägen. Sedan brotaket ramlade ner har Nicklas lagat fasaden och köpt snörasskydd som ska sitta på taket.

Vi har också fått vår första hemstädning genomförd! Det var skönt att komma hem till ett städat hus. Min inställning till hemstädning är att jag vill skapa bra förutsättningar för personalen att jobba och jag vill kunna meddela om jag vill prioritera nåt på ett annat sätt. Jag och firman ska ha en relation till varandra och då känns det bra med återkoppling åt båda håll. Upplevelsen att få hemstäd har varit mycket intressant och lärorik och jag har hemsk lust att skriva allt möjligt om det, men det ska jag avstå ifrån med hänvisning till GDPR.

Just nu är jag hemma med Love som är sjuk. Nicklas och Charlie är i Malå. Det är ju fortfarande sportlov. Vi hade planerat att Nicklas skulle ta barnen till Malå och att jag skulle vara hemma själv. Men jag hade inte räknat med det, eftersom vi har ett förskolebarn.

Det där med att jag skulle stanna hemma medan familjen åkte bort, du undrar: VARFÖR DET?
Jo, det är för att Nicklas erbjöd sig att göra det. Jag har haft mycket omkring mig ett tag och jag är sällan ensam och ledig samtidigt, så jag tyckte det var en väldigt fin idé.

En gång för några år sen, innan Love fanns, gjorde Nicklas också så, tog med sig Charlie och åkte till Malå ett par dagar. Att vara ensam och enbart rå om sig själv är väldigt speciellt för mig. Dagarna blir långa och jag kommer i kontakt med den jag var, eller snarare, hur jag var innan barnen kom. Jag kan ligga och dra mig i sängen, läsa, gå ut och fotografera naturen och teckna. Sen finns det ändå tid till att sortera garderoben. Att vara helt ensam några dagar är vilsamt och härligt, det är återhämtning.

Nu blev det ju inget av detta den här gången. Men att vara med lilla sjuka Love, som är påtagligt underbar och dessutom väldigt fäst vid mig just nu, är ju också fint. Love är så söt och fin att jag slås av detta flera gånger per dag, det är äkta lyx att ha honom omkring sig.

Just nu har jag inrättat mitt liv så att jag inte riktigt har balans i det. Om jag ska säga nåt som fattas helt så är det att jag ägnar mig åt intressen som jag gör för min egen skull. På något vis behöver jag få in det i vardagen. Knö in det. Nä. Jag vet inte, men det är nåt att fundera på.