Påsklovet.

Det är fortfarande påsklov. Vi har varit lediga hela skollovet allihop. Fastän vi inledde med sjukdom så har det varit härligt. Påsken är så kravlös och färgglad. Vi åker ingenstans detta lov utan har varit hemma och varit sjuka, ordnat enkla nöjen såsom umgänge för barn samt fixat hemma.


På skärtorsdag hade vi påskmiddag med min familj. Nicklas lagade jättegod mat och min mamma bakade marsipankycklingar tillsammans med barnen. Sen klädde Charlie och hennes kusin ut sig till påskgummor och gick runt två kvarter. De kom tillbaka med varsin kaffepanna full med godis. Tänk att de gick ut själva, utan vuxen. De är så stora nu.

Idag har vi varit på utflykt till Hertsöträsket och grillat korv. På grund av allmäntillstånd och Loves lunchvila har det varit svårt att få till en tur ut i naturen. Det var fint att få det gjort, det kompletterade påsklovet. Love tyckte att utflykten var jättekul. När man är ett och ett halvt kräver man inte mycket. En stenbumling eller en grillpinne är spännande. Att ha ettåring är underbart.

När vi kom hem visade Charlie hur hon har lärt sig att starta själv på cykeln. Jag blev stolt.