Vårt liv.

Igår när jag och Charlie kom hem efter en tur till lekparken såg jag vår uppfart. Där finns två vuxencyklar, en stor och en liten barncykel, en sparkcykel, spadar och en stor plasthink som har innehållit salt men som nu innehåller geggamoja. Och så vinterns leksaker som det ska beredas plats för i förrådet: pulka, madrass, bob och barnskidor som står lutade mot garageväggen.

På kvällen när lugnet hade lagt sig över huset kröp jag upp i soffhörnet. Nicklas hade gjort iordning en bricka med ost och kex och han sparkade ihop några leksaker i en hög under soffbordet innan han också satte sig.

Nu dricker jag frukostkaffet medan Nicklas och barnen rör sig på tomten utanför. Jag ser dem genom fönstret. Nicklas vänder i komposten, Charlie gräver i en odlingslåda och Love tultar omkring och är intresserad av allt. 


Kommentarer