Min senaste lista.

Min senaste skärmdump i telefonen:

Inkom till mitt partis facebooksida.

Mitt senaste klädköp:
Jag kände ett behov av sladdriga byxor med fickor så jag köpte en begagnad sån byxa på tradera.

Min senaste lyssnade podcast:
Halva senaste En varg söker sin pod.

Mitt senaste skickade sms:
”Ok!”

Det senaste intressanta/roliga:
Livet är intressant och roligt! Jag njuter av samtal, intressanta analyser, våren, barnen, spänstiga hjärnor och sånt. Och ärligt talat var min första direkta politiska debatt (utanför kommunfullmäktige) mycket intressant och därför rolig. Under debatten sa jag ifrån mot SD och det har jag känt mig glad över i efterhand.

Min senaste postade bild på Instagram:Mitt senaste inkommande messengermeddelande:
”Vi står utanför Smedjan.”

Min senaste taggade bild på Facebook:Min senaste pinnade inredningsbild:
Sånt gör jag inte.

Mitt senaste skickade mail:
”Tack!! Bra.”

Mitt senaste fynd:
Oj, jag vet inte vad jag riktigt ska tänka där. Jag skulle anta att ett fynd är nåt man vill ha, är glad över och som kostade mindre än förväntat. Kan nog dra slutsatsen att jag inte brukar tänka i fynd. 

Senaste tagna mobilbild:

Jag dokumenterar min ögoninflammation.

Min senaste tv-serieobsession:
Den senaste jag verkligen hetsade upp mig över var fantastiska och underliga The Act.

Mitt senaste inkommande what’s app:
Jag har den appen, men den enda aktiviteten på den är en jobbrelaterad grupp och senaste meddelandet var inte riktat till mig. Får jag pass på den?

Min senaste taggade bild på Instagram:
Alltså har jag någonsin ens blivit taggad? Det kan mycket väl ha varit när min syster fyllde 30 för åtta år sen. Detta låter totalt orimligt, var det 35 hon fyllde? Jag minns att jag hade flätor och var på fest mitt i natten, låter som att detta skedde innan jag hade barn. 
Gör din egen analys av detta.

Min senaste att följa på instagram:
Rebecka Åhlund.

Mitt senaste dyra köp:
Ett dyrt köp? Till mig själv? Till detta måste jag räkna en ekologisk svart linnekofta som kostade cirka 1500kr och inhandlades för ett år sedan.

Min senaste sedda film på bio:
Jag upplever att det är väldigt svårt att komma iväg på bio som småbarnsförälder.

Min senaste lyssnade låt på Spotify:
Man kan lika gärna säga att jag inte har Spotify, för man kan lika gärna säga att jag aldrig lyssnar på musik. Jag har tagit bort appen från min telefon.

Kommentarer