Dagar.

Lördag och söndag har Nicklas ägnat åt att rensa ur och flytta Miljöpartiets kansli, med hjälp av flera totalt fantastiska personer som alltså ställde upp på att ägna sin helg åt det.

Igår tog jag barnen till stan. Charlie har fått ett eget busskort och hade längtat efter att använda det. På stan fick hon månadspeng, vi gick på leksaksaffären och sen åt vi lunch på Max. Det där med lunchen var det enda som kändes lite körigt, Love ville hoppa ur vagnen och hade konstant bajsat och jag skulle få fram en barnstol och så vidare.  

Efter lunchen tänkte jag att Love skulle vila lite i mina föräldrars tomma lägenhet. Men han fortsatte att bajsa och somnade först klockan 15. Under tiden ritade Charlie.

När Nicklas kom gick vi och åt kinamat på Waldorf. Den brukar verkligen alltid vara jättegod, men igår smakade min rätt gammalt, som att den hade stått på värmning för länge. Jag vågade såklart inte klaga.

Idag på morgonen väckte Nicklas mig och sa att Charlie har magsjuka. Medan han åkte för att ta hand om flytten tog jag hand om C och lät Love sova. 

Love vaknade 11.15. Herregud! Vi kommer inte att göra några försök till dagvila.

Jag vet att det är en jobbig sjukdomsdag, men den har ändå varit lugn och fin.

Kolla de här två gullisarna under en lugn och kräkfri stund. De börjar bli ett sånt härligt team.

Det här är den mest rättvisande bilden av mig till dags dato.Ser det inte ut som att det skulle passa bra med ett mindre naturreservat här i gräsmattan?