Disciplin.


Det här är mottot för min vecka.
Säg tre av fyra morgnar när jag lämnar barnen är jag ute i sista minuten, har andan i halsen och känner inom mig att jag ej gillar att lämna och att jag är trött på mig själv. Vi ska hinna i tid till Loves frukost som hittills har varit klockan 7.45, men från och med idag är 7.30. En kvart tidigare alltså! Och med mitt track record... nej, tänkte jag. Jag skall inte misslyckas igen.

Igår kväll låg jag i sängen och gick igenom samt tidssatte varje moment som morgonen innehåller. Jag bara "jag stiger upp, går på toa och klär på mig, fem minuter"... och så vidare. Sedan räknade jag ut när jag skulle behöva stiga upp, jag visualiserade jag hur jag steg upp i tid och hur stolt jag skulle känna mig när jag klarade det. På morgonen genomförde jag detta. Jag tog mig ett ögonblick att sitta på sängkanten och försöka känna den där stoltheten.

Båda barnen kom i bra tid. Nu har jag haft fem möten under en och samma arbetsdag som jag har genomfört.

Imorgon är Nicklas borta från tidigt till sent så jag ska både lämna och hämta båda barnen. Disciplin. Det finns inget utrymme för misstag!

Hahaha, men detta är faktiskt på blodigt allvar för mig.

JAG SKA KLARA ATT LEVA LIVET