Två med rumpan bar.

Igår hängde vi med min syster i hennes hus. Underliga saker hände: katter drogs till huset. Vi möttes av en kärleksfull svart katt när vi klev ur bilen. Det var en varm dag. Katten försökte på olika sätt ta sig in i huset. Min syster fick stänga dörrarna och schasa på katten. Senare fick katten konkurrens av en ytterligare huskatt som jamade och ville komma in.
Love älskar katter. Han var så uppspelt. Han och jag lekte i studsmattan. Kärleksfull katt nummer 1 klättrade upp till oss i studsmattan.
Love somnade i bilen på väg hem. Själv var jag oerhört sömnig när jag skulle lägga honom, men då var ju han pigg. När han daskat mig i ansiktet under två timmar somnade han. Under den tiden hade jag i princip sovit. Jag upptäckte då oväntat att Love var naken på underkroppen, alltså, han låg utan blöja med rumpan på Nicklas kudde. Vad fasen? Nicklas bidrog med en blöja och tyckte att Love var "jättegullig".
Idag var vädret strålande och det var 25 grader varmt. Vi åkte till stranden och mötte min syster med familj där. Jag badade! Sen hade jag inga underbyxor att byta om till eftersom antalet rena trosor i min troslåda är 0.