Besök på bondgården.

I Bälinge finns en bondgård dit man får komma och träffa djur. I söndags åkte vi dit. Charlie fastnade direkt för ponnyridning och hon och Nicklas ställde sig och köade. Jag och Love tittade på djuren i hagarna. Grisar och getter. Lösspringande hundar och katter. Love älskar djur. Killingarna var oerhört söta. Getter är otroliga. Inte tröga och sävliga som andra lagårdsdjur utan värsta superhjältarna som hoppar omkring på höstackar. Jag vill aldrig glömma när Love lyckades mata en av getterna med gräs. Om och om räckte han fram en näve gräs och när geten mumsade i sig skrattade han högt varje gång.

Innan vi åkte in hade jag funderat på lunch och sagt "bara inte korv igen". Inte för att någon av oss är trött på korv, utan för att vi inte bör äta korv så ofta som vi gjort. På bondgården sålde de korv för egen grillning, enbart korv, inget bröd eller något. Alla åt detta med god aptit. Haha. Varför förneka vilka vi är?

Sen tittade vi på kossor och får. Innan vi åkte hem lånade jag och Love toan i boningshuset. Framför matbordet fanns ett panoramafönster direkt ut i en hästhage där en gnäggande hingst galopperade förbi. Vilken atmosfär.

Jag hade med mig kamera, men med Love lös fanns inget tillfälle att ta upp den.