Charlie 8 år.

Idag fyllde Charlie 8 år. Vilken dag!
Igår kom mina föräldrar till stugan så de var med när vi väckte och grattade Charlie. Hon blev jätteglad för sina presenter.
Precis som med Love känns det som att Charlie är väldigt stor nu. Det hisnar lite när jag tänker på det. Åtta år.

För åtta år sen vid den här tiden låg jag på BB i Sunderbyn medan Charlie vårdades i kuvös på sjukhuset i Umeå. Idag har hon badat tre gånger och målat stränder och hav med målerilådan hon fick i födelsedagspresent.

Ett enhörningsägg på värpning.

Charlies åttonde födelsedag var en varm dag. Lunchen bestod av halstrad abborre som Charlie fiskat med sin pappa och morfar igår. (Efter att ha letat på hela tomten hade de hittat fyra maskar. Fyra maskar blev sex fiskar. Av dessa fick Charlie upp tre. Jag är imponerad.)

Efter lunchen åkte Charlie och badade med mina föräldrar. Jag och Nicklas körde runt och gjorde ärenden och Love sov i bilen. Sen möttes vi på stranden och badade allihopa.

På kvällen hade vi kalas i stugan med meny a la Charlie: en buffé av glass, maränger, bär, hackad choklad, lakritsgodisar och sånt.

Charlie är känslig och fantastisk. Jag önskar att hon ska få brassa fram genom livet helt medveten om hur fin hon är, att hon är omtänksam, klok, rolig och uppfinningsrik och att hennes känslighet är en styrka.