Dinosaurier i Skellefteå.Idag var vädret ganska dåligt, så vi passade på att göra en utflykt till Skellefteå och gå på Dinosaurs. Det är en utställning i plast med dinosaurier i naturlig storlek som låter och rör sig. Det var jättekul för hela familjen. Jag och Charlie älskar dinosaurier. Även fast allt var superfejk så var det häftigt att stå framför dinosaurierna, uppleva skalan och tänka sig att såna varelser har vandrat omkring på jorden, till och med i det som skulle bli Sverige. Och så upplevde man ju mycket genom barnens ögon.

Det fanns några stora sandlådor där små och stora barn kunde gräva efter fossiler (av plast). Dagens drama var när en liten unge råkade kasta sand i ögonen på Love. Jag tror inte ens det var meningen, men mamman fick barnet att säga förlåt och allting. Love grät och knep ihop ögonen och han och jag fick ta en paus och försöka skölja ögonen på en toa. När det var gjort och vi vandrat tillbaka genom utställningen knep han fortfarande ihop ögonen. Jag blev så lättad när jag kände hur han lyfte huvudet från min axel och tittade på en triceratops. 

Sen åt vi jättegod mat på en sushirestaurang. Gonatt!