En lista.

UNPOPULAR OPINIONS & GUILTY PLEASURES.

Unpopular opinion:
Jag tycker att serien Girls var ganska obegriplig.

Guilty pleasure:
De flesta av mina ohälsosamma njutningar, som vin och vaniljsås, får jag inget dåligt samvete över. Jag är medveten om konsekvenserna av mina val, såsom fetma och för tidig död. Men när jag väljer bilen av bekvämlighet, då får jag skuldkänslor. Kan inte riktigt bära det här med massartutrotning.

Jobbsvaghet:
Min svaghet sitter i det sociala. Följande går fint: intervjua en eller flera personer. Ha djupt eller känsligt samtal med en person. Tala inför en grupp (trodde jag aldrig när jag var yngre). Men något jag är totalt oförmögen till är mingliga situationer, som fester eller småprat i fikapausen. Helt hopplöst. När vi slog ihop några kontor senast var det en tillkomling som berättade att hon hade gått mingelkurs och tyckte att alla borde gå en sån. Jag borde verkligen gå till hennes kontor och be henne att lära mig allt hon vet.

Irriterande egenskap:
Kort stubin. Skygg inför praktiska/fysiska projekt.

Störda matvanor:
Att smöra en fralla, ringla på kolasås och därefter lägga på ost är jättegott.

Udda saker jag tycker är snyggt på killar:
Väldigt små badbrallor är väl ingenting udda direkt. Stora biceps och att de håller i en bebis, jo, min smak är nog ganska vanlig.