Hej igen!

När vi kom till Skellefteå stannade Nicklas med Charlie och sin släkt vid en höghöjdsbana som de gjorde med min svärfar. Jag körde vidare till stan med Love. Vi hade bokat hotell för natten.


Såhär varmt var det. Såklart hade varken jag eller barnen tillräckligt med kläder som passade värmeböljan. Love hade på sig sin enda rena kortärmade tröja, en badtopp.


Bild av en lantbo som tvättat kropp och hår i en sjö senaste veckan. Klänningen har använts flitigt och ej tvättats sen ankomsten till stugan för över två veckor sen.

Medan Love åt banan och såg på Ben & Holly duschade jag i en äkta dusch. Sen satte jag honom i sulky och gick till H&M och tokshoppade sommarkläder. 

Efter några timmar dök större delen av Nicklas bullriga familj upp, svettiga efter trädklättringen. Jag vill inte glömma stunden när alla kusiner inklusive Charlie och Love låg inklämda på hotellsängen och alla bökade och skrattade. Alla fick duscha, sen gick vi och åt middag på pinchos.

Jag råkade beställa en alkoholfri öl. Välspenderade pengar.

Lango och dirty fries!

Att leva i smuts nära naturen har sin charm.

Att ha smutsigt hår gör ingenting. (På bilden: smuts.) Men det gör verkligen ingenting om man får nytvättat hår. Så skönt det var att få en dos av stadens jäkt och flärd.