Ljudboksjunkien.

När jag blev medveten om att
1. Stephen King har gett ut en ny bok
2. Den finns inläst som ljudbok av Jonas Malmsjö
blev jag SÅ glad.

Jag konsumerar även med glädje Lars Kepler-deckarna (ha, deckare säger dom, jag vet nog vad de är, nämligen skräckare). Jonas Malmsjö läser upp även dem och det är ett ljuvt samarbete. Nu när jag hörde honom läsa Stephen King tänkte jag på hur Lars Kepler har ett finare språk än King. Det är väl mer konstaterande än klagomål, Stephen King gör ju sin grej samt personifierar läsglädje.

Outsidern (som Stephen Kings nya boken hette) vill jag beskriva som en generös roman. Den var mycket spännande. Men den var också som en trevlig fullgubbe som man lyssnar fascinerat till under första delen av kvällen och på småtimmarna är han fortfarande lika gemytlig, men det är skönt när man har fått ut honom genom dörren.