13 påminnelser.

När jag öppnar jobbmejlen, varför påminner den mig om 13 saker från min kalender som redan inträffat, varav den äldsta för sex dagar sen? Jag har ju redan gjort allt det här.

Jag skall nu fortsätta mitt bloggande om hur jag lyckas med att leva ett helt vanligt liv. Min motsvarighet till bloggande om att bestiga Mount Everest eller genomföra ett maraton trots att man har benprotes.

MOT ALLA ODDS

Igår la jag mig och somnade med min son och jag tror vi båda två sov cirka klockan 21. Just när sömnen skulle ta mig insåg jag att jag glömt packa min dotters gympakläder. Jag somnade ändå och sov oroligt, kastade mig av och an medan jag drömde om sportbyxor, handduk och vattenflaska. 

Jag vaknade innan klockan ringde och steg upp 06.00. Idrottskläderna var det första jag hade i huvudet och jag packade väskan. 

Jag och barnen lämnade huset 07.25. Vi kom i god tid för att lämna Love och innan jag och Charlie skildes åt hade jag hunnit lämna in två undertecknade papper som skolan begärt, prata med lärarna och boka ett utvecklingssamtal.