Ännu en misslyckad pasta med varmrökt fisk.

Näe. Jag blir så arg! Härom dagen försökte jag återigen göra en god rätt med varmrökt fisk, den här gången lax. 

Jag älskar lax och den varmrökta varianten är det godaste jag vet. Jag var så duktig att jag följde ett recept. Dock hade jag glömt att köpa grädde, så jag ersatte det med havrefräsch. Alltså, vegetarisk creme fraiche. Men den ville inte tjockna, utan smälte ner till ett vatten och laxröran blev oaptitlig. 

Tur att det fanns parmesan.

Jag kunde inte hantera detta, utan höll på att arbeta upp en stor upprördhet när Nicklas plötsligt började skratta för att Tareq Taylor har brutit nacken. Nej, absolut inte på grund av att Tareq Taylor har brutit nacken! Vi blev helt skakade av detta. 

Det Nicklas kom att tänka på var att Tareq, som har en gudomlig förmåga att se positivt på livet, hanterade sin brutna nacke bättre än jag kunde hantera att misslyckas med laxpasta. 

Vi har tittat på tevekocken Tareq Taylor i flera år i programmet Trädgårdstider och han är beryktad för att alltid vara glad. Han bröt nacken när han kitesurfade, men blev inte förlamad. Däremot har han behövt steloperera nacken. Såhär säger Tareq på sin instagram:

"Tack till dig som hjälpte mig i vattnet, till sjukhuspersonalen, till min familj, till mina kollegor - ni är underbara och jag vill aldrig vara utan er. Livet är ju underbart och jag tänker fortsätta vara en del av det. Kärlek till er alla 
#världensbästasjukhuspersonal
#kärlek
#tackarminlyckligastjärna

Tack till dig, Tareq! Från och med nu när något går fel ska jag tänka: What would Tareq do?


Kommentarer