Huvudvärk.

Igår hade jag ju huvudvärk och Nicklas kände sig håglös. Vi gjorde inget speciellt förrän efter Loves vila, då cyklade vi till stan för att köpa hdmi-sladdar, fika och kanske äta.

Vi fikade på vad fiket nu heter där nere i Smedjan, för där finns en lekhörna för barnen. Stämningen var tidvis vidrig på grund av min huvudvärk och brist på tålamod med orimliga/upprörda/rymmande barn.

Vi gick på Clas Ohlson och Love hade sönder cirka två och rev ner 40 saker för att han blir så upphetsad i affärer. Vi hade ingen vagn heller! Vilket himla misstag. Men det är svårare att få med sig barnvagn när man cyklar (vi skulle ha hakat på cykelkärran förstås).

Efter det sa jag att jag inte orkade äta på nån restaurang med dessa barn. Men sen gick vi till leksaksaffären där Charlie köpte teatersmink för sin månadspeng och sen till sommargatan, två ställen där Loves energi kom till sin rätt. Då mjuknade jag.

Jag och Charlie spelade Twister på gatan och det var jättekul. Sen gick vi åt mat på Odod art. Alla blev nöjda. Mina ramen var jätteheta och det var både jättegott och jättejobbigt.

Tummen upp!

Jag har svårt att äta nudlar med pinnar utan att de piskar mig i ansiktet.

Halvvägs hemma insåg jag att jag plockat ut hdmi-sladdarna ur skötväskan på restaurangtoan och glömt lägga tillbaka dem. Jag fick cykla tillbaka själv och hämta dem.