Hårda sanningar.

Seriekursen har pågått ett par veckor och jag tycker det går ganska bra. När jag började kolla hur jag ville eller behövde göra om min berättelse Hårda sanningar kom jag efter ett tag in i en fas då jag kände mig lite överväldigad. Det är så mycket som behöver göras, anser jag. Men nu har jag trippat framåt bit för bit och idag känns det okej.

När jag hade planerat ett tag kunde jag inte hålla mig från att teckna ett av de nya avsnitten. Efter det har jag bestämt mig för att skriva klart hela textmanuset innan jag sätter mig vid ritbordet igen. Det kommer nog vara värt planeringen.

Vi håller på att rensa i arbetsrummet hemma och jag får acceptera att sladdarna till min skanner är försvunna, jag fick lov att fota av serien med mobilen. Här är den iallafall, Mirja och hennes lilla familj träffar en granne.