Hej dagboken!

Har inte min gnällighet ökat i nivå under de senaste veckorna?

Inskolningen av Love är formellt avslutad, vilket betyder att han är på förskolan enligt sitt schema. Tyvärr har han insett att vi verkligen tänker lämna honom på förskolan varje morgon. Nu har vi haft ett par jobbiga lämningar när Love gråter och vill följa med oss därifrån. Det vore väl konstigt om vi hade sluppit en sån period, men det hade ju varit väldigt skönt. Det är slitigt.

Enligt rapport brukar hans ledsenhet gå över efter några minuter och när han äter frukost är det vanligen lugnt igen. Men du vet ju, det är ju ändå en hemsk period.

Livet.

Den här veckan...

Igår hade jag ett tidigt morgonmöte som jag gick från direkt till ett överlappande möte. Efter det fick jag migränhuvudvärk. Jag och Nicklas möttes och åt sushi och han bara "hur är det" och jag bara "jo, jag har huvudvärk" och sen började jag spontant blöda näsblod.
Vill ju gärna se mig som en stresstålig människa va, pallar under trycket etcetera, börjar inte upplösas i köttet av att få nya uppgifter...

Jag tror inte jag har skrivit att jag har börjat en distanskurs i serieteckning? Det har jag iallafall, den är på deltid och jag håller på med den två dagar i veckan ungefär. Kursen hålls vid Skarpnäcks folkhögskola i Stockholm. Vi som är med får välja ett projekt att jobba med under terminen. Jag har tagit upp tråden igen med min berättelse Hårda sanningar. Det här är verkligen jättekul och känns så bra.

Jag är så glad att ha fått utrymmet att göra det här och ge Hårda sanningar en chans till. När jag bestämde mig för att arbeta om den hade jag som ett av målen att visa mer av serien för andra och under kursen får jag ju det. Vi ska ingå i grupper där vi ger och får feedback på våra projekt. Jag kommer också att visa mycket i den här bloggen.

På fredag tar jag nattåget till Stockholm för att vara med på en helgträff med kursen. Jag har såklart känt mig nervös över själva resan. Att hitta i Stockholm och Skarpnäck, att åka tunnelbana och så. Det hjälpte att några andra kursare också var tunnelbaneskeptiker, så förhoppningsvis kan vi hjälpas åt att hitta fram.