Lunch och middag med Nicklas.

I måndags kväll var jag så vansinnigt trött att jag la mig med Charlie och sov. Igår åt jag och Nicklas lunch på Waynes Coffee för att maxa vårt umgänge. Samtalet handlade till 25 procent om pizza och mitt gnäll låg som en hängränna över alla ämnen. Jag förbjöd mig själv att säga ordet "usch".

Nicklas är uppe på en peak gällande sin snygghet. Alltsom oftast slås jag av hur vacker han är samt förlorar mig i hans hår. Jag brukar säga det till honom och funderade på om det blir tjatigt, men N säger att det inte blir det.

Med tanke på hur helgen varit med inga sovmorgnar, mig bortrest och att Nicklas varit sjuk planerade vi in en träff i vardagsrummet efter att barnen lagt sig. Jag gick och köpte lite vin.

Nicklas och Charlie lagade pizza till middag och den blev jättegod.
På kvällen fick barnen sova tillsammans i vår säng och vi vuxna skålade, pratade och såg på Last Week Tonight. Jag känner mig helt glad över det idag.