Status för hemprojekt.

Visst skrev jag för cirka tolv år sedan att vi skulle renovera köket? Ja det har vi då inte gjort. Vi har absolut inte skrotat planerna på en skonsam renovering, projektet bara står stilla.

Vi har gjort andra saker. Som projektet med att uppfostra barn och projektet ”fixa klimatet” som jag och N famlar fram i efter bästa förmåga. Projektet Att leva, pågående och ständigt i fokus för vår uppmärksamhet.

Vi har även kommit nån vart i processen att ge barnen varsitt rum.

I helgen bråkade jag och Nicklas oerhört dåligt om ett arkivskåp. Vem startade bråket, JAG. Jag orkar inte redogöra för det va, men Nicklas sa att arkivhurtsen och de nya skrivbordsskivorna till blivande arbetsrummet hade olika djup, vilket tog fram det sämsta i mig. Jag klagade över hur motigt det var att fixa nya arbetsrummet och att renovera generellt.

Sen gjorde Nicklas iordning nya arbetsrummet på cirka en timme.Det är så vackert. (Se arkivhurts under skrivbordet.)