Fredag.

Igår var jag så frustrerad. Jag skrev ju från ett spänt läge, så att säga. Det var så mycket uppbyggt i kroppen.

Ibland blir det väl så. Jag har haft en effektiv och speciell arbetsdag då jag isolerade mig på kontoret och ordnade med sökmotorn i en sajt vi håller på att ta fram. Jag höll på med det hela dan. Ett både ensidigt och koncentrationskrävande arbete. Jag gick klockan 15, fredagshandlade och hämtade barnen. Jag for hem och åt lite, sen kom Nicklas hem. Jag duschade bort programmerarsvetten, satte på läppstift och så cyklade hela familjen till vegetarisk after work med MP Luleå. Ursäkta, men himlar vilka OTROLIGT trevliga och smarta människor som var där. Man blir glad över vilka vi har med oss som vill komma till samma mål.

Vi (absolut inte jag, jag bara satt i kuddrummet med barnen) lagade mat ihop, det blev pasta med en god sås på belugalinser. Jag drack en cider. Några barn gav oss nackmassage i utbyte mot godis.

Nu håller Nicklas på att lägga båda barnen i sovrummet. Nu är det faktiskt helg.