God tandhälsa.

När vi kom hem från Stockholm onsdag morgon var det tolv grader kallt och jag hade en höstkappa. Jag och barnen stod inne i stationshuset medan Nicklas gick tvärs över stan och hämtade vår bil. Inne på stationen var det varmt och en farbror var vansinnig där. Han pratade hela tiden om obehagliga saker.

Så kom Nicklas med bilen. Jag hade inte kunnat sova på tåget och hade blivit sjuk, men jag skäms än för hur småaktigt jag betedde mig under hemresan. Jag var bråksugen.

Det låg snö på marken och under dagen snöade det ännu mer. Vi handlade frukost och mat, packade upp alla väskor och tvättade kläder. När Love skulle sova middag sov jag också med honom och på kvällen somnade jag med barnen ganska tidigt.

Idag är det torsdag. I morse smög Nicklas in (han hade sovit i Charlies säng) och tog upp Love som hade vaknat vid sju och låg ovanpå mig och pratade, alltså Love pratade och Nicklas tog upp honom. Jag fick ligga kvar till nio och när jag steg upp och åt frukost var jag tacksam att jag mådde bättre.

Vi gick ut och åkte pulka. Barnen hade jätteroligt. På väg nedför backen skrek Love "vii, vii!".

Jag och Charlie sorterade saker i hennes rum på hennes initiativ. Sedan halloweenpyntade vi.


Klockan 14.30 hade jag tandläkartid. Det visade sig att besöket innefattade röntgen och behandling mot tandsten. Alltså. Sånt är ju inte kul. Men när tandläkaren bedömde att jag hade en god tandhälsa och inte behöver göra om röntgen på tre år kändes det bra. 
Jag belönade mig själv med ett foto av min rengjorda mun. 


Vad ska man annars göra?

På kvällen kom två av Charlies kompisar för att, ja, hur säger man det? Gå bus eller godis? Det var så fint. Det var två häxor och en mumie som gick ut. Jag själv var väl mest en fangirl.


Barnen slapp vara med på bild, såväl Charlie som en av hennes kompisar tyckte att barn ska slippa vara med på Instagram. 

Nu pågår det på något vis en ledig kväll.Kommentarer