Hej!

Hej bloggen!
Jag har jättemycket att göra på jobbet och har känt mig spänd av stress såväl dag som kväll. Paralyserad av stress, oförmögen att göra något åt situationen.

På tisdag ska den här arbetspuckeln vara över för då är deadline.
Jag har prioriterat bort seriekursen för att jobba. 

Idag både lämnade och hämtade Nicklas barnen, jag jobbade till 17.30 och sen gick jag till möte med fullmäktigegruppen som startade 18. Mötet var ansträngande. När jag kom hem halv nio borstade jag tänderna och la mig med barnen som låg i sängen. Nicklas reste sig från sängen och åkte för att spela innebandy.

Ungarna somnade vid 22. Jag har mediterat, druckit ett glas vin och läst ut min bok. 

Herregud.

Jag läste Rich boy av Caroline Ringskog Ferrada-Noli. Jag läste även den när jag åkte tåget ner mot Stockholm. Den utlöste en svår gråtattack i tågkupén. Nu när den är slut har jag en känsla av sorg. 

Allting jag vill med livet blockeras när jobbet är såhär. Jag är ingen robot. Samtidigt, vad finns det för utvägar? Att inte göra jobbet? En jag känner blev sjukskriven för hjärntrötthet, men får ingen sjukpenning för försäkringskassan accepterar inte läkarens bedömning. Man blir väl inte direkt mindre stressad av att vara fattig.

Ursäkta.