Lördag med Love.

Hej bloggen!
Idag på morgonen åkte Nicklas och Charlie iväg på en hajk med scouterna. Jag och Love fick en dag för oss själva.

Vi gjorde ett pärlhalsband. Jag valde ut några stora pärlor. Alltså, det här barnet kan ju få in tråden i hålet. Sen fick han sortera lite med pärlorna. Detta på grund av att jag älskar honom. Jag kände paniken krypa på när det började rasa ner pärlor på golvet. Då bröt jag.

Vi gick ut lite. "Regn" sa Love. Det som föll var egentligen snö. Vi förföljde en liten hund, plaskade i vattenpölar och lekte i trädgården. Isen hade lagt sig på vattentunnan. Vår vattentunna är en amfora i terracotta. Jag stod vid den och mumlade om att vi måste tömma och vända den, så den inte spricker när vattnet fryser.

Sen åt vi fiskbullar. Love fick välja en bok att läsa innan lunchvilan. Han valde Lurvas går vilse, en Bamse-serie för småbarn.

Medan Love sov tömde jag diskmaskinen, satte på en tvätt och kollade igenom ett budgetförslag som vår fullmäktigegruppledare gjort. Tycker det känns, citat, "amazeballs" att lägga fram den budgeten. Gjorde några kommentarer, någon fråga och nåt förslag. Sen bakade jag chokladbollar. Dessa chokladbollar innehöll kokossocker, kaffe och hackade hasselnötter.

Jag hann mumsa i mig två av dem och läsa några sidor i en ny bok innan Love vaknade. Först ville han inte stiga upp, utan låg under hemmets fluffigaste duntäcke och... vad jag skulle vilja kalla rå-mös. Sen berättade jag att jag hade bakat chokladbollar och då kom han upp. Det var vid halv två.

Vi fikade tillsammans. Love åt två chokladbollar och jag åt två till. Efter fikat blev jag trött och medan Love såg på x avsnitt av Barbapapa vilade jag på soffan. Det var jättehärligt.

Vi åt köttbullar till middag och efter det hoppade vi lite på en madrass och lekte en lek där vi kröp omkring och jagade varann genom huset. När jag närmade mig honom nöp jag tag i hans små fötter och det var uppenbarligen mycket roligt.

Love hjälpte mig att hänga tvätt. Det betyder att han gömde sig i tvätten. Sen fick han bada.

Till kvällsfika åt han en banan, brieost, smör och havremjölk. Nu sover han.
Halsband i samarbete med Love Sandström Svedjeholm.