On blogging.

Va, har jag inte bloggat på en vecka? Jag har inte fått någon impuls att blogga helt enkelt.

Jag har bloggat sedan 2005 och innan dess var jag en sån där som skrev dagbok på Lunarstorm och communityt Helgon. 

Mitt bloggande är, liksom mitt liv, en källa till skam. Jag har uppenbarligen ett behov av att uttrycka mig såhär, men när jag stöter på mina egna texter känner jag ofta att skämskudden behövs. Exakt samma fenomen gäller min strippserie Plåstra.

En rolig grej är att jag ibland har bloggat om ATT ANDRA som jag följde på Facebook etc var jobbiga, upprepiga eller inte föll mig i smaken, så att jag måste avfölja dessa. Jag har dock sjukdomsinsikt, eftersom jag reagerar exakt likadant när mina egna gamla facebookstatusar dyker upp som minnen. Jag stör mig på dem och brukar radera dem. Jag har ju slutat med Facebook som socialt medium, så jag får upp mycket kring mig själv i mitt ”flöde” nu.