Veckans kött.

Det här åt vi igår. 
Entrecote med örtsmör, potatisgratäng ugnsbakade grönsaker och sallad. Och rödvin till. Det var såklart Nicklas som lagade det här. Det var så väldigt, väldigt gott. Det där köttet med smöret på. Shut up with your face.

Innan den här maten åts hade vi, hela familjen, tagit en höstpromenad som började mysigt och slutade med en stressig situation som ledde till konflikt. Först kändes allt så stressfritt, vi kollade på naturen och barnen höll på som barn gör. Sen handlade vi på Ica och mitt i allt kom vi på att det var båttom att komma hem, för att Charlie skulle få besök av en kompis. Då sprang jag i förväg med matkassarna och Charlie och Nicklas blev lämnad efter med Love och Nicklas trodde att jag var rasande arg. 

Nåt som går förlorat när jag blir stressad, ja, jag har aldrig varit bra på att hantera stressiga situationer och nu är jag extra dålig på det, det är att jag ska ta en stund för att checka av, stämma av, lämna av med Nicklas. Detta på grund av att folk inte kan läsa tankar, ens på den som de har varit ihop med i fjorton år.

Vi har kommit på ett nytt sätt att lägga barn och det är att en av oss lägger båda samtidigt. Det gör att den som inte lägger får en helt ledig kväll. Igår var det min tur att lägga och barnen somnade vid 22.30. 

Efter det såg jag och N en romcom som hette Long shot och var helt okej, jag drack Grillo och han drack någon ipa och vi åt dadlar med lakritssmak. Vi var uppe alldeles för sent för att få tillräckligt med sömn, men det var verkligen värt det, vissa kvällar är så jättehärliga och så var det igår. Sen hade jag ju faktiskt veckans sovmorgon imorse.