Lite väl god soppa.

Godmorgon!
Men va, klockan är ju 17:36.


I morse hann jag inte med att tvätta håret, vilket syns på bild 1. Men jag cyklade med barnen i lastcykeln i blötsnö och det gick förhållandevis jättebra.

På lunchen gick jag också för att fortsätta utredningen av sladdarna till min skanner. Det fattas 2 sladdar. Behovet av sladd 1 verkar ha löst sig, på grund av att vi tog en likadan som hörde till vår skrivare. Sladd 2 skulle jag idag köpa på Teknikmagasinet med hjälp av specifikationer jag fått från tillverkaren.

Men det gick inte att avgöra vilken slags pigg sladden ska ha, med hjälp av specifikationerna. Så jag fick återigen köpa en universaladapter med en massa olika piggar. Om ingen av dessa passar, så ska jag

TA MED SKANNERN

till Teknikmagasinet

så de får se hålet och kan avgöra vilken slags sladd jag ska ha.

Ska göra detta en dag då det inte regnar så mycket.

Jag åt ramensoppa till lunch på Odod Art. Det är en så väldigt god soppa, men en sån himla totalupplevelse på grund av att hela kroppen reagerar. Munnen hettar, porerna öppnar sig, flykt- eller kampresponsen kickar in och så vidare.

Hemma har jag satt upp en ljusslinga i hallen, fastän det är ett tag kvar till första advent. Men det är ju helt enkelt så mörkt. Jag ser ju inget. Nu är hallen jättemysig. Men Nicklas förhandlade sig till att vi inte ska julpynta något mer innan det verkligen är okej. Ja, han bor ju också hemma och ska trivas så det är såklart okej. Jag har däremot satt upp en ljusslinga på jobbet.

Kommentarer

L sa…
Jag är helt på din sida! Absolut att en får vara tidig med julbelysning i novembermörkret! Röda gardiner är också tillåtet, men tomtegardiner får vänta.
Malin sa…
Jamen eller hur och vad spännande det är med de där gränserna man har! Jag tycker till exempel fortfarande att det är stor skillnad på ljusslinga och ljusstake. Ljusstaken känns alldeles för julpyntig! Men detta kanske förflyttas mentalt till nästa år, vem vet.