Love och Charlie flyger.

Jag vill aldrig glömma.

Loves ord för köttbullar är just nu hött-ulla och helikopter heter tå-topple. Sen sa han mitt i allt ”upp och hoppa” med perfekt uttal vid matbordet.

Han kastar sig på mage nånstans, lyfter fötterna och ropar ”Love luger”. 

Igår var jag själv med barnen och Charlie och Love fick bada tillsammans. Det var en helt underbar, lycklig stund för alla. Charlie skojade med Love om att badleksaken Dodo från Babblarna såg ut som en rumpa. Jag trodde inte en tvååring kunde skratta så mycket åt rumpskämt. Efter badet torkade jag båda barnen torra, smorde med salva på torr vinterhud och så fick båda turas om att ligga över mitt knä och jag höll upp deras ben och ropade ”Love flyger! Charlie flyger!”. 
När en åttaåring leker med sitt tvååriga syskon får hon vara liten igen, det är fint.

Kommentarer