Umamiexplosion.

Vilken fin dag. På morgonen hade jag videomöte med de andra i min basgrupp på seriekursen. Det är jag och några fler seriestudenter som följs åt i arbetsprocessen under den här terminen. Det var ett superbra möte. Jag fick en massa användbar feedback och jag gillar alla i gruppen.
Det känns som att allas projekt är så bra och viktiga på sina olika sätt också.

Efter mötet tecknade jag vidare på Hårda sanningar. När det var dags för lunch åt jag något så DELIKAT
Det var snabbnudlar med makrillfiléer i tomatsås, tomat- och chilipesto och lite riven parmesanost över MEN GE DIG

Sen kombinerade jag en promenad med livsmedelsinköp.

Efter detta tecknade jag vidare tills tuschet tog slut.

Igår upptäckte jag att jag hade kvar ganska få tuschampuller till penselpennan. Jag beställde nya, men nu hann det alltså ta slut innan refillerna har kommit fram.

Jag har stött på oväntade hinder i arbetet. Tuschet är slut och min skanner saknar sladdar. Jag har ej berättat i det här forumet om situationen med skannern. Sladdarna försvann någonstans i samband med att vi rensade i gamla arbetsrummet. Efter att ha letat överallt har jag ändå inte hittat sladdarna. Som jag skrev härom dagen har jag beställt nya sladdar. Idag passade jag på att hämta paketet med dessa på min promenad.

Jag hade övervunnit min ångest och gjort research som lett till att jag beställt en universal AC-adapter med nio olika piggar att välja bland. Ingen av piggarna passade i min skanner.

I en låda i en släpvagn med kåpa på vår uppfart ligger min tidigare skanner, som var en enklare, men fullt fungerande variant. Släpet är igenfruset. Varken jag eller Nicklas kan öppna det. (Haha, jag har inte försökt öppna det!)

Jaha. Jag tog hand om lite korrespondens och åkte och hämtade barnen. Jag lagade vårrullar i ugn och en bisarr morotssallad med rå vitlök medan Love fick leka med vatten i diskhon och Charlie bredde ut mängder av papper och böcker på matbordet.

Efter maten löste jag och Charlie korsord tillsammans och Love gick omkring i en häxhatt och upprepade "Love häxa".

Nicklas åkte för att spela innebandy och jag la barnen. Det var en underbart rofylld läggning. Jag höll om Love som låg ovanpå mig och höll Charlies hand tills de sov båda två.
Kommentarer