Dan före dan.

Igår bar jag ett par tajts med stora hål i skrevet. Såhär kan jag inte ha det, sa jag och bytte till ett par byxor med oerhört många fler hål, fast på andra ställen.

Imorgon är det julafton. Vi har lagt fram paketen under julgranen. 

Vi har jullov, det är mörkt, igår passerade årets kortaste dag. Både jag och Nicklas har varit trötta. Jag har haft migrän och sovit mitt på dagen. Jag skulle nog ha velat det även utan migränen. Jag har märkt av att fler runtomkring mig har det lite så, att folk behöver vila. Det är som en speciell slags njutning med den här sömnigheten, att ge efter för tröttheten och krypa ner under duntäcket i ett dunkelt sovrum. Man tänker på mörkblå plysch och att dammet inte syns.

Vi har ju inte bara förpuppat oss. Vi har spelat julspelet hos mina föräldrar i lördags, jättefint. Vi har lekt i snön med barnen och gjort ärenden. Vår underbara julegran.

Vi hörs, kära blogg.