Badhus.

Hej dagboken! Vi är på väg till Nordpoolen, äventyrsbadet i Boden. Du vet ju hur det brukar kännas. När Nicklas sa att vi kunde göra nåt speciellt av den här söndagen tänkte jag att han menade typ att äta kyckling till middag. När det stod klart att han menade åka till badhuset utförde jag ett minspel som fick Nicklas att känna som att han föreslagit ett ritualmord.

Vi har börjat att åka och bada med Charlie varje söndag för att hålla igång simträningen, nu när skolan inte har bad med barnen under vårterminen. Jag åkte med henne första gången. Alltså det var ju ingen mardröm, men det är verkligen inte kul heller. Badhuset är trångt, skrikigt och kallt. Det som kändes jättebra var att vi gjorde det tillsammans, att vi rörde oss, Charlie fick öva simningen och vi tog oss dit och hem helt smidigt med lådcykeln.

Barnen kommer tycka att det här är SÅ kul idag.

Jag har upptäckt att jag får migrän av rödvin, vilket jag inte kan acceptera. Migränen alltså. Det är oerhört sorgligt, men troligen sunt för mig, eftersom jag inte kan hitta nåt jag gillar att dricka lika mycket som rödvinet.

I måndags gick jag på tjänstledighet för att hålla på med serier i tre månader. Jag sitter och jobbat på ett ställe som heter Kulturakuten. Det är nytt för mig att jobba på ett ställe med andra kulturarbetare, mycket intressant. 

Okej, nu är vi framme.