Vårvinter.

Igår var en jättefin dag. Det gick bra att teckna och solen sken. På lunchen cyklade jag och hämtade ett paket tuschampuller på en kiosk. Vi är på väg in i mars och vårvintern börjar visa sig. 

Efter jobbet handlade jag och hämtade barnen. En kul sak hände: Charlie har sparat månadspengen och gjort småjobb i flera månader för att ha råd med en sjöjungfrufena och igår hade paketet kommit till Ica. Det är en sån fena som man trär på sig för att ha i bassängen. Vi hämtade paketet och provade den. Det var en sjöjungfru som åt middag med oss igår.

I morse stod jag vid busshållplatsen och njöt länge av att titta på en hög, gnistrande häck med vad jag trodde var elektriska lampor, tills jag klev på bussen och insåg att det var naturens eget glitter.

Det här är inte häcken, men en bild från bussen på vackra morgonen.
Däremot kan jag inte göra annat varje gång jag åker buss förbi Malmudden än betrakta hur ett Lidl växer fram. Större och större för varje resa.