HEJ bloggen!

Vi har haft sportlov. Vi var i en stuga i Kåbdalis med några kompisar. Ja, jag har tydligen kompisar.

Jag åker inte utförs. Däremot pulka och längdskidor. Besöket var mysigt, det var härligt att vara uppe på ett berg och stugan var jättefin. Då menar jag gammeldags, timrad och charmig. Det jag ångrar är att jag bråkade på Nicklas en kväll, vilket ledde till att han troligen funderade på skilsmässa.

Jamen inget ont som inte har något gott med sig, för han har inte tagit ut skilsmässa utan istället har vi pratat ganska mycket om viktiga saker.

Idag är det måndag igen efter sportlovet. Jag hade längtat tillbaka till ateljén.
Fixade ett nytt pressfoto.

Jag glömde matlåda och åt lunch med Nicklas på stan. Jag ska få mens om någon dag, jag var på ett sånt bitchigt humör. Inte bitchig mot Nicklas direkt, utan mer som att jag valde den sura inställningen till typ alla saker. Typ "Jaha är det årsmöten två helger i rad? Det är de finaste vårvinterdagarna man ska ägna åt sånt" och så vidare.

Jag försökte rycka mig själv ur bitchigheten flera gånger, men lyckades inte. Skojade om detta för att undvika fler tankar på skilsmässa.

Kolla vilken fin mat vi åt!