På bussen.Igår skulle jag åka buss för första gången sedan mitt lilla hostdebackel för ett tag sen. Stod på hållplatsen och väntade. En minut innan bussen skulle komma drog jag mig till minnes att man inte får kliva på bussen den vanliga vägen. Man ska kliva på bak. Jag hade slut pengar på busskortet och behövde ladda det hos chauffören. Men hur skulle det gå till? Jag googlade stressat fram att LLT inte genomför några såna transaktionen på bussarna nu. Fick då lära mig att köpa biljett och betala med swish via en app. Det gick supersmidigt. Teknik alltså! Vardagens stressituationer asså. Corona asså. Min förmåga att tänka framåt asså.

Blir ofta fundersam över att jag har lätt att oroa mig för stora frågor i långsiktiga samhällsperspektiv, men har svårt att komma ihåg att packa barnets gympapåse.