Lägesrapport.

I onsdags när jag var i skolan för att hämta barnen kom Charlie spontant på att hon ville ha med en kompis hem. Jag pratade med kompisens pappa och han ba "kör du bil?" och jag ba "ja", för jag hade glömt att jag inte alls körde bil utan lastcykel. Love och väskorna fick sitta på det lilla sätet och de två åttaåringarna satt på golvet i lådan. Resan gick bra och alla var lyckliga.

En gullig sak som Love gör just nu är att han vill hålla en i handen länge länge, han gosar med ens hand när han ska sova och håller gärna handen i soffan och på skötbordet. När man behöver ha tillbaka handen hårdnar greppet och han säger "jag hade den".

Vi har varit hemma med Love till och från för att han har extremt milda symptom på förkylning, bara lite snuva. Det gör ju också att vi inte kan hälsa på någon. Förstår att folk börjar bryta mot förhållningsreglerna kring corona nu. Det känns som att det var jättelänge sen jag träffade min familj, barnen frågar ofta efter mormor och morfar och så vidare. Idag är Love hemma med Nicklas. När jag tänker på helgen framför oss känns det inte så jätteinspirerande. Vi får väl gå ut i naturen igen. Grilla lite? En till stilla helg blir det.