Sånt man vill och inte vill.

Jag och Nicklas har en arbetsvecka kvar innan vi påbörjar semestern. Igår tog Nicklas fram kalendern och vi gjorde en liten planering. När den var klar kom jag på att vi båda två hade glömt ett helt projekt, nämligen att bygga en lekstuga. 

Jag rev av ett rejält bråk om detta. Vi har jobbat mycket under våren och har kvar en bit innan vi kommit i mål med det som pågår och just då kände jag mig tvärmätt på fler projekt som kommer i vägen för sånt jag egentligen vill göra. 

Det var ju såklart otroligt komiskt och dumt att både jag och Nicklas hade lyckats GLÖMMA att vi lovat barnen en lekstuga! Det är också typiskt för oss. 

Du kanske noterar att det är en vecka innan semestern som vi börjar att planera semestern. Haha.

Jaja. Efter att ha öst ur mig min motvilja inför bygg- och fixprojekt började jag formulera vad jag tycker är njutigt, återhämtande och meningsfullt.

Saker jag vill göra:

  • Ligga och läsa en bok i en hängmatta, eller motsvarande underlag.
  • Skapa rolig, spontan och kravlös konst, såsom att klippa och måla kartongbitar till olika slags mat.
  • Någon form av positivt områdesprojekt, typ göra om överfallen yta på Hertsön till en mysig miniskog med stigar och sittplatser. Detta i samverkan med andra, gärna skolbarn.