En vecka i Malå, tror jag.

Kanske man skulle visa några Photographier också. 

Det här är vårt barn när han träffar en get.


Geten hette Loke och tillhörde min svåger med familj. De jobbar i gruvan samtidigt som de alltmer har börjat driva ett lantbruk hemma. Det är så otroligt kul, inspirerande. Vi fick också höra bisarrt skvaller om arbetsmiljö i ej namngivet gruvbolag, detta borde utredas närmare av lokala medier (blink blink blink) Varsågod för hett tips, Norran???? 


Den här bilden föranledde att Nicklas blev kallad för en "ung snygg Rolf Lassgård", vilket jag myste åt och naturligtvis hetsade upp mig över, medan Nicklas väl gick igenom en flora av andra känslor.


Love läste hos farmor.


En intressant toalettdetalj jag såg i Malå.


Vårt äldre barn betedde sig coolt.


Stugans finaste kaffekopp.


Ett av stugans mer intressanta bord.


En andlöst vacker bild som finns i stugan.


Här är jag i den tröja jag varit mest nöjd med att packa, eftersom jag tänkte att den skulle va "bra att ha". Jag hade inte förstått vidden av hur bra tröjan var att ha. Eller hur praktiskt det kanske hade varit att packa en ytterligare tröja. Den här rosa tröjan med fickor var så bra att ha att jag bar den dag och natt under hela stugvistelsen, jag gick, sov, åt, stod, torkade näsor, levde ut ett helt liv i den, försörjde en mindre koloni av skogsmöss i den, jag umgicks med släkten, jag gjorde saker jag inte vill tala om. Men jag och tröjan, vi vet. Vi vet. Och vi har alltid varandra. Tröjan och jag.