Häxpromenad.



Familjen gick på promenad på kvällen. Jag vet inte vad det är med att släppa ut barn i naturen, men de börjar springa omkring. Det är så härligt att se! 

Jag och Charlie har för övrigt gjort klart vår utbildning i häxerier  med hjälp av boken Elins hemligheter av Tuvalisa Rangström och Anna Nilsdotter. En härlig och mäktig bok som vi båda tyckte jättemycket om! Vi är alltså häxor nu. 

Charlie ville att vi skulle göra "häxgrejer" på promenaden. Vi plockade olika växter och jag gjorde en lättare besvärjelse om att Hertsö Miljögård ska kunna öppna igen.

Blommorna på bilden kallar jag Charlies blomma, för att de blommar när hon fyller år. När hon hade fötts växte såna blommor utanför fönstret i salen där hennes kuvös stod. Jag tyckte de såg så meningsfulla ut. Allting kändes så mättat med mening efter att Charlie hade kommit till världen. Dessutom hade världen blivit som den skulle för att hon fanns i den nu. Jag berättade om hur allt det här hade känts för Charlie på promenaden ikväll och hon plockade Charlieblommor och pyntade sig med dem.