Vaycay bitch (va?)

Vi har haft semester i en vecka. Vi hade en del saker vi ville få gjort den här första veckan och jag är enormt lättad att vi kan bocka av dem nu. Vi har gjort färdigt Loves rum och målat väggar och tak i köket. Jag har även fixat sånt jag längtat efter, småsaker som att ordna mysig belysning och gardin till Charlies rum. Sytt en köksgardin. Och så har jag jobbat på min serie. 

För ett tag sen bad jag om hjälp med feedback på serien och fick napp hos en smart vän och några kunniga serietecknare. De fick läsa hela manuset och lämna kommentarer på precis allt; handlingen, teckningarna och layouten. Det var jättebra, jag fick många användbara kommentarer och är så glad att de ville hjälpa mig med det. I veckan har jag gjort ändringar i serien utifrån synpunkterna. Jag är inte helt färdig, men känner mig nöjd med insatsen.

Jag tycker den första veckan på semestern kändes lång. Förutom jobb och fix har vi badat i Tjuvholmssundet, hälsat på mina föräldrar i Hamnholmen, varit på biblioteket, Leos Lekland, badhuset, fikat på stan, ätit ute och besökt återvinningsmarknaden. Det sista hade jag seriöst skrivit in på semesterönskelistan, jag har som mål att få komma dit varje sommar. Jag köpte en stilig bricka. Blir också pirrig av att fantisera om en resa till Mimmis Antikt & Loppis i Råneå!!! Hoppas det blir av i sommar.