Vi.

Har känt såna himla lyckokänslor över familjen den här semestern. Och över vårt hem. Mer än en gång har jag tänkt att det är "vårt lilla paradis". Klyschigt uttryckt, men fint att kunna känna så. 

Idag besökte vi Storforsen i Vidsel. När vi gick på träbron över deltat sprang Love, tre år, och drog handen längs med broräcket och ropade 
"Familjen! Familjen!"
Då kände jag så. Sån härlig, varm känsla av att vara lycklig och tillfreds.

Den här semestern har faktiskt varit full av dagar när vi alla fyra gjort saker tillsammans. Jag har njutit så mycket. Jag vill använda uttrycket "läkande" om hur det känns, vet inte varför, men man kanske kan tänka sig att det här är sånt som bygger oss och som vi kommer att ha kvar som trygga lager att återvända till när vardagen drar igång igen. Under vintern och under resten av livet.

Här är några bilder av vad som pågår i vårt lilla kungarike! 
Idag var det ganska varmt och jag lyfte bort drivhuset från chili och squash för att släppa fram pollinerare. Kolla vad chili vi har! Vi brukar hacka färsk chili att ha på nästan allt vi äter nu. (Vi sätter ju inte chilin direkt i maten under matlagningen för att skona barnen.) Tack till min mamma som har drivit upp de här plantorna.

Om det är något man kan lita på så är det ÄRTER. Jag älskar dem. De här sockerärterna är jättegoda och nu har vi massor. 

Jag borde troligen ha visat några bilder från Storforsen nu. Just det, jag gjorde ju det i ett inlägg tidigare. Här är en till riktigt fin.