En helg.

Redan i fredags kände jag att jag önskade mig en tredje dag på helgen. En ny dag. Vi skulle kunna kalla den flunndag. Lördag, söndag, flunndag, måndag.

Vi har haft några riktigt fina stunder i helgen. Vi åkte till Sunderbyn på utflykt med lunchgrillning. Vi träffade min syster och syskonbarnen för första gången på hur länge som helst, blev lycklig av det. Så klart var vi utomhus och hade ingen fysisk kontakt. Så underbart att se deras fejor och umgås.


Det var så himla fint i Sunderbyn, bilderna kan inte göra det rättvisa.

Men helgen var för kort och imorgon är det inte flunndag utan en måndag och en intensiv tid ska fortsätta. Jag ska meditera ikväll. För att inte låta som en total gnällspik ska jag avsluta med att vi har en ganska lång julledighet framför oss då vi borde kunna vila upp oss.