Återhämtningsprogrammet.

Jag läste några inlägg i socmedia som visar att jag tydligen inte alls är den enda som anser att situationen just nu är lite utmanande, hahaha. Människor skrev exempelvis ”dagarna är så mörka, allt är stängt, säg inte åt oss att gå ut i skogen och grilla korv och dricka varm choklad en gång till, vi har chokladbeläggning på tänderna som kommer sitta i under hela 2021” etcetera.

Okej, tyvärr är jag dock INTE trött på utflykter med brasa och termos. Har behov av så himla få intryck. Vårt problem där är att få med barn ut, så de inte bara ligger hemma och torkar ihop till ett torrt litet skinn med en mobiltelefon i händerna. Lät jag präktig nu? Vill bara inte pinka på något i onödan.

Men allt det här andra! Att det är mörkt och vi inte har sett blå himmel på flera veckor, att allt är stängt, vi vågar eller kan knappt träffa någon utanför hushållet. Hur pressad min höst och vinter har varit, vilket verkar gälla alla.

Vet du, man behöver unna sig saker. Man behöver hitta utlopp. Jag funderade till exempel på att bli en sån som svär riktigt grovt, som Selina Meyer i Veep. Exempel: ”Det där är som att använda en croissant som dildo, den funkar inte för det och det blir en jävla röra.”

Man kan unna sig att ta ett foto av sig själv.

Min hudfärg i bilden är true to life.

Vi har satt i verket ett återhämtningsprogram här hemma. Vi är lediga två veckor till och varje dag ska innebära:

- meditation 
- 1 timmes ostörd egentid
- eventuellt fula ord

I övrigt inga krav på oss.