Januari.
Oh januaris många nyanser av vitt.

Jag har förresten kommit på ett nyårslöfte: att bli mer bjussig mot de som förtjänar det.
Året 2021 har inte fått något namn (det är ju en liten tradition vi har haft sedan år tvåtusen häftig tolv), men jag kommer låta 2020:s namn Karma fortsätta vara en ledstjärna.

Kommentarer

Anonym sa…
Varför inget namn i år? Jag som tänkte på det häromdagen och undrade vad det skulle bli. Tvåtusen ockult tretton tänkte jag också, för det har fastnat i huvudet. Var det tretton? Plötsligt osäker.

Mvh creepy stalker
Malin sa…
JA det var 2013 som hette Ockult! Vad glad jag är att ha en creepy stalker. Att året saknar namn, det beror helt enkelt på mitt, ja vi kan använda ordet svårmod, som jag lidit av under den här midvintern. Men härom dagen, kanske var igår, kände jag mig lite peppad att formulera ett årnamn. Men jag kom inte på något. Känns så fint att du har tänkt på det.
Anonym sa…
Vi kanske tänkte på det exakt samtidigt? Mycket ockult/creepy i så fall. Jag hoppas att det fortsätter gå mot ljusare tider för dig (empatisk) och att du hittar inspiration till ett årnamn (egoistisk).