Vegansk pepperoni.

Välkommen till Malins veganblogg!

På Ica Hertsön finns en låda med mat som är till nedsatt pris för att utgångsdatumet närmar sig och det är ju jättebra. Där hittade jag för ett tag sen vegansk pepperoni från Quorn. Jag har ätit upp hela paketet och ska nu ge en

RECENSION:
Såhär är den: Konsistensen är som leverpastej medan smaken är het och kryddig, vilket gör kroppen förvirrad. Det motsvarar ingen tidigare matupplevelse. Av någon anledning är den ändå god? Den är god ensam eller på ett hårdbröd med skivad tomat och aromat. Den är god på ett smygande sätt som uppenbarar sig när jag ätit en stund. 
Jag funderade på om man inte kunde försöka att faktiskt göra en leverpastej av quorn, men smaken av leverpastej är ju speciell. 

Det fick mig dock att längta och sukta efter det godaste och lyxigaste veggopålägget jag vet, nämligen örtpastejen tartex! Jag tror jag har kommit upp i en inkomstklass då tartex är ett val för mig. Mums!

Slut på veganblogg

(Kokböckerna har inte kommit fram ännu.)

Vegansk pepperoni.