Hej dagboken!

Jag längtar efter att skriva, men det har inte funnits tid. 
Jag vill skriva om:
Att vara bjussig versus millimeterrättvisa.
Min relation till fakta.
Moderna leksaker som slime och squishisar.
Teorier kring utomjordingsinvasioner. 
Hur ett hamnprojekt var omöjligt att ta ställning till.

Jag sparar det för framtiden.
Igår var det måndag och jag överlevde den.

Årets fröer har kommit, lycka!


Jag gillar vår lilla drake.


Kommentarer

L sa…
Hej Malin! Vad glad och pigg du ser ut!
Berätta gärna mer om fröerna: var beställer du ifrån? Vad har du valt?
Och om draken!
Malin sa…
Tack snälla! Jag piggade upp mig med läppstift efter en ganska jobbig morgon. Fröerna kommer från Runåbergs fröer. Jag har valt utifrån sånt som vi gillar att äta och litegrann utifrån vad jag läst om att bli självförsörjande. Sånt som är bra att satsa på med begränsad yta. Det är massor av ärtor och flera olika bönsorter med mera. Sen måste jag även få ha lite växter för själen. Solrosor och akleja.
Draken är en ögonfransgecko som heter Dragon. Det var Charlies, men mitt i allt blev hon trött på att sköta den och gav den i julklapp till mig. Så kan det gå.
L sa…
Helt underbar liten drake. En sån vill jag ha! :-)