Ännu ett random inlägg.

Jag lyssnar på livets podd Flashback forever där några tjejor intervjuas om varför de gillar längre män, båda säger att de vill slippa bära saker. En sa att hon inte bar en enda grej på sju år när hon var i relation. Jo detta fick mig att tänka på att oj vad jag bär saker. Jag åker jämt och handlar och köper överdrivet mycket matvaror som jag sen inte förstår hur jag ska få hem, jag släpar på något vis hem allting. Detta sker med bil, cykel eller till fots. Jag får någon slags maktrus av att klara av att frakta saker med egen kraft, bära, skjuta och dra. Ryggsäckar, bärväskor, vagnar, kärror, cykelkorgar, cykelväskor, lådor, väldiga fickor.
Jag har ofta lyckats hjälpa till att bära tunga möbler vid flytt och Nicklas har sagt att jag är stark. 

Obs att jag just nu är svagare än någonsin, kände mig grymt less på att bära för tunga kassar sist jag handlade samt sköt fram ett inköp av nytt kylskåp för att leveransen skulle ske när Nicklas är borta och jag inte klarade tanken på att tömma och flytta undan vår nuvarande kyl och frys.

Blir så tomt utan en bild så jag visar före och efter att jag gjorde fiskbensflätor.

Tack och hej, leverpastej!